Facebook

Beoordelingen van Kota Radja Leeuwarden

Recente recensies van Kota Radja Leeuwarden

4 sterren na 351 reviews

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks verzoek om vegetarisch zat er vlees door het eten, het was heel smakeloos vooral de foe yong hai smaakte nergens naar en de nasi was waterig en klef. Dit hebben we nog niet eerder zo beleefd. Alleen de kroepoek was in orde, de rest hebben we na een paar happen weggegooid. Heel teleurstellend, vooral omdat het niet de eerste keerr is dat er toch vlees (en ook weleens champignons) door het eten is gedaan terwijl we altijd melding maken van allergie.

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit, smaak en bezorgen is onveranderlijk top: bedankt !

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet warm meer, loempia was lauw en ook de soep.

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slecht eten, was niet warm, vlees was taai

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, goede kwaliteit!

, 16-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot onze verbazing zat in de Foe yong hai met garnalen geen ei verwerkt, of het was in ieder geval niet herkenbaar aanwezig.

, 09-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer slechte ervaring bij afhaal. In vega menu (!) blokje vlees gesignaleerd!!!

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, genoeg qua hoeveelheid, en op tijd bezorgd.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ! Een aanrader .

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vegan menu!

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima.

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk online te bestellen, goed op de hoogte gehouden van bestelling. Keurig op tijd. Warm en lekker. Alleen de patatjes vond mijn dochter niet lekker. Verder super.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

PRIMA

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende smaak, goed op temperatuur, kwaliteit meer dan uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor €20 Chinees gegeten en het was niet eens teveel, voor twee personen. Het was kwalitatief onwijs goed, echt heerlijke Foe yong hai, en ook de bami was gewoon vers gemaakt. Het was wél erg pittig, vooral de Babi Pangang. Mijn vriend ging helemaal stuk, ik vond het wel te doen.

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers,warm en nette bezorging. Goede kwaliteit!

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zat er toch ham in de nasi terwijl ik had aangegeven dat dit niet moest, maar voor de rest was het prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de laatste bestelling! Ze komen te vroeg of te laat, of de bestelling is niet compleet. Vandaag de verkeerde bestelling ontvangen. De enige manier waarop je hiervoor gecompenseerd wordt, is een extraatje bij je nageleverde bestelling. Slechte service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam veel later dan verwacht. De gewenste bezorgtijd was 18:20. De melding per mail dat de bestellin onderweg was kwam 18:27. Het eten werd pas 18:50 geleverd.

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en ruim voldoende.

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot en goed warm bezorgd en de kwaliteit en smaak “triple A” !

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten! Vlotte bezorging

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend was mijn eerste geen klachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Minpuntje deze keer was de bezorging. Duidelijk vermeld dat ik de bestelling om 18.30 wilde ontvangen, tot mijn verbazing stond de bezorger al om 17.30 voor de deur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden het lekker, dat allereerst. We hebben alleen wel meer dan een uur op ons eten moeten wachten. Verwachte aankomsttijd was ook niet juist, was nog 20 min. later. En de babipangang is gevult met veel rauwkost en saus, weinig vlees. En de loempia, kip, had een weke korst. Kan dat wat beter?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas niet blij, het duurde anderhalf uur voordat het bezorgd was terwijl 45 minuten was aangegeven. Het was een bende, kroepoek was helemaal stuk, het had overal gelekt, het was lauw en de loempia smaakte naar vis ipv kip....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is prima hoeveelheid is prima. Alleen ging het mis bij de eerste bezorging. Alles was stuk gegaan en 1 grote mengsel in de bezorg tas. Na 1 telefoontje werd dit heel snel en netjes opgelost in vorm van alles opnieuw bezorgt en met een wel gemeende excuses. Ondanks dat ze er niks aan konden doen. Dikke duim voor deze mensen.

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eigenlijk altijd goed, en daarom blijven we terugkomen. :)

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan een half uur te laat gebracht!

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en zeer snel bezorgd. Op een elektrische fiets; goed voor het milieu!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en eten was prima

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer lekker. Helaas was de bestelling weer niet compleet. Meestal ontbreekt de cassave. Nu de rijst.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Man, wat gaat die kwaliteit van de babi pangang van Kota Radja op en neer. Vaak is het prima maar ook wel eens niet zo best en zoals vandaag met gemak de beste van het jaar: hier en daar krokant, dat klein beetje aangebrande smaakje af en toe, veel textuur en toch mals. Dat is lang niet altijd zo helaas. Verschillende koks? Versheid? Ik weet het niet, was het maar altijd zo goed als deze keer!

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam te laat en was bovendien koud. Dit was dus voor mij een eenmalig gebeuren

, 04-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker maar nogal lauw, terwijl ik exact op de aangegeven tijd daar was.

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd bezorgd, heerlijk eten. Top

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer eens uitstekend!

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer verrukkelijk

, 13-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

grote nasi met babi pangang! snel bezorgt en lekker heet. wij vonden het erg lekker mmmmmm. top hoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren zat er wat gruis in het donkerste deel van het rammes vlees. De vorige keer was ¼ deel van beide soorten rammes vlees zo taai dat het rubberballen leken en niet eetbaar was. De kwaliteit is verder altijd prima, de bezorging is trouwens erg snel en de persoonlijke bezorging is uiterst vriendelijk.

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal is het altijd goed maar dit keer toen het bezorgd werd was het lauw en moest ik het zelf opwarmen

, 30-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt heerlijk en ruim voldoende .

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, voldoende te eten. smaak verder prima. 1 min puntje de sate saus te scherpe na smaak. maar ja das ook weer aan persoonlijke smaak gebonden.

, 03-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Mail met kortingscode geldig t/m 4 oktober 2018 werkte niet. Ook na telefonisch contact is er geen actie ondernomen. De Roedjak loempia was geïmproviseerd van normaal naar roedjak en gewoon opengesneden. Bezorgen duurde ook lang. Slechte beurt voor Kota Radja.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend op 4 punten, smaak, kwaliteit, snelheid en temperatuur. Altijd hoed

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was wel lekker, maar niet echt warm. Bezorging was wel heel vlot.

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker....

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurt lang en voor de zoveelste keer is de bestelling incompleet. Loempia was slappe hap

, 19-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd Top

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goed gevulde nasi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd! Heerlijk gegeten!

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zeer goed op tijd gebracht en lekker warm voor herhaling vatbaar ga zo door heel goed

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit ergens in teleurgesteld bij Kota Radja. De kwaliteit, smaak, versheid en prijs is Top als altijd

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na veel goede ervaringen was het gisteren helaas heel slecht. Babi pangang in de verkeerde saus. Droge ossenhaas met slape saus, saté saus waterig zonder smaak....echt niet best :-(((

, 05-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste babi pangang zonder bodem vol atjar, nasi lekker gevuld, aanbiedingmenu ruim voldoende voor 2 personen.

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel fijn dat er rekening is gehouden met onze wensen die ik bij de bestelling had doorgegeven ! Super

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was ontzettend lekker! En goede service had een nasi besteld maar kreeg een bami, na een telefoontje kreeg ik een nasi!! Top. Vind het zeker de beste chinees in Leeuwarden. En de bezorger is ook erg vriendelijk

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tis eigenlijk altijd goed. :)

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk hier haal ik voortaan mijn chinees weg

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, altijd goed eten hier!

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!! Zowel kwaliteit gerecht als bezorging. Complimenten voor iedereen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nasi iets aan de zoute kant , babi Pangang, goed , gestoofde rundvlees, mocht wel wat meer smaak aan zitten , de bezorging vond ik slecht , heeft 2 x gebeld dat hij niet kan vinden ik hebt hij duidelijk uit gelegt , na een tijd beld hij aan , en mijn man was er al helemaal klaar mee, zei door de telecom kom maar naar boven , heeft nog even gezegd dat het volgende keer , als die nog komt , beter moet kijken waar het adres is .

, 31-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima soep en loempia's. Bezorging erg vlot.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaste klant bij Kota Radja, altijd heerlijk eten en vriendelijke bezorging. Ook de gerechten zijn consistent in kwaliteit!

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle en goeie service op tijd geleverd en ook via messenger nog wat bijbesteld wat even eens nog werd geleverd goed op temperatuur en vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, warm en lekker :-)

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nou, dat was geen succes vandaag. De babi pangang saus was heel anders dan normaal (niet echt lekker), de babi pangang zelf was zo zacht dat bijna alle textuur ontbrak (j kon het bijna opzuigen). De sateh was weer aan de taaie kant. Atjar was top.

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets minder groenten, iets meer vlees , maar bovenal wat meer saus zou heel prettig zijn. Verder prima kwaliteit.

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, perfecte kwaliteit en snel geleverd. Triple A

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd voor een zondag. Erg weinig eten voor €21. Noet genoeg voor 2. Char Sieuw was droog en karig. Leek op bij elkaar geraapt restje. Bami smakeloos. Sate was ok. Zonde van het geld deze teleurstelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was deze keer een echte tegenvaller, pangsit die smaakte naar gebakken banaan en vette olie. Het eten was half warm toen het bij ons kwam. Volgende keer kies ik een andere Chinees. Zoveel geld voor zo weinig kwaliteit!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Sushi is echt heel lekker. De babi pangang is de laatste tijd een stuk pittiger dan wij gewend zijn. Vinden wij niet erg hoor, viel alleen op. Bezorger was wat laat, maar belde keurig om dat door te geven. Wij zijn al meer dan 30 jaar klant bij kota radja en dat blijven we graag !

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij hadden loempia's besteld en hadden het idee of waren de loempia vellen op want wat er om de taugé en kip zat was niet lekker het leek wel een soort beslag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was goed, alleen de bakjes met bami waren niet helemaal vol, dus hadden wij met 8 personen niet genoeg aan twee bakjes. en geen sambal er bij !

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pangsit was niet goed gebakken was niet knapperig maar slap .de rest was lekker zo als altijd

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, alleen jammer dat we wel tonijnsushi kregen terwijl er was gevraagd om de tonijnsushi te vervangen met een andere vissushi

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bami, babi pangang en sate waren heerlijk, maar de stukken pisang goreng waren helemaal met de papieren zak verkleefd. Letterlijk niet te eten, moest de hele zak weggooien!! Als je geen minimale kwaliteit kunt garanderen, biedt het dan niet te koop!

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig,altijd prima! Maar vanavond viel het tegen. In het (Pangang) vlees zaten veel vellen. De bami was taai.De groente bestond voornamelijk uit taugé. De patat ( voor mijn kleinzoon) hebben we weggegooid was week en half gebakken. Erg jammer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi top! Alles op tijd en goed verpakt geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals steeds nu ook weer voortreffelijk !

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer ontzettend lekker en de bezorging erg snel :) . Thanks !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wanneer ik een pokebowl bestel vraag ik altijd een extra zakje soyasaus. De eerste keer heb ik hiervoor gebeld en zei ze dat ik dat volgende keer bij de opmerkingen kon zetten, maar volgens mij wordt hier letterlijk nooit naar gekeken want heb al 3 keer besteld daatna en heb het nooit gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Trouwe klant van Kota Radja vanwege de kwaliteit. Echter deze keer was het anders dan we gewend zijn. De nasi en loempia's smaakte niet zo lekker als anders en de loempia's waren ook minder van vulling en knapperig.

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was weer als van ouds, heerlijk. Bezorging perfect op tijd, helaas 1 item vergeten. Werd netjes en snel nabezorgd met excuus, helemaal goed.

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is het ook een idee om op de bakjes te zetten wat de inhoud is.alles is van uitstekende kwaliteit.

, 27-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten., Prima kwaliteit.

, 12-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top alles heerlijk zoals altijd

, 04-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, snel en heet bezorgd ...staat Kota Radja om bekend

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van smaak, erg lekker ook met de los bijgeleverde soja saus. Bestelling was compleet en goed warm. We bestellen zeker weer!

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een topservice! Ik belde met de vraag of ze ook het eten konden bereiden zonder de smaakversterker E621. Degene die ik aan de lijn had kon mij goed adviseren. Ik had er alle vertrouwen in en plaatste de bestelling via de website. Tot mijn grote verrassing hadden ze alle gerechten zonder E621 gemaakt en de sauzen waarin het wel zat apart in bekers gedaan. Zo kon iedereen van mijn gezin ervan genieten. Echt top! Erg bedankt?

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!!! Pokebowl besteld, erg lekker. Ook de American take away erg smakelijk!!! Nette bezorging en snel!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, weer heerlijk gegeten. Snelle bezorging.

, 22-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger gemeld om 19:15 onderweg te zijn. Pas om 19:45 kwam de bezorger. De loempia was inmiddels niet heet meer. Jammer. Ben het anders gewend.

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Direct besteld via K R eigen site. Ook nu weer vlot en heerlijk !!

, 13-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Relatief te weinig vlees en bami in verhouding tot de hoeveelheid groenten.

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heel erg lekker, knapperige verse groenten in de nasi, keurig verpakt, goede temperatuur. Bezorging op de afgesproken tijd...d.w.z. 5 minuten te vroeg, maar daarvoor verontschuldiging!! Geeft wel aan hoe zorgvuldig Kota Radja werkt.

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima op tijd bezorgd ! Dit was de vorige keer niet in orde en nu wel !

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling weer niet compleet!

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat bijzonder weinig groente in de mihoen. v.g.

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk zoals verwacht. De Kip Gon Bao was iets minder pittig dan gewend, maar dit maakte de huisgemaakte sambal weer goed. Bedankt weer Fam. Mei!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer slecht, uitgedroogde babipanggang dat ze dit in een bakje durven te stoppen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Dit is de tweede keer dat wij wat opgehaald hebben. We hadden een actiemenu besteld dit was prima en een Kip loempia de vorige keer konden we nog kip vinden maar deze keer was het alleen maar Tauge was een teleurstelling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd is onze ervaring. Uitstekende kwaliteit, snelle en vriendelijke aflevering, Triple A !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd uistekend verder niks aan toe te voegen

, 13-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit,vers,warm en verzorgd. Snel en goed geleverd! Toch nog steeds de beste voor ons.

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals al jaren, perfecte kwaliteit, snel en heet en bijzonder smaakvol !

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijk gegeten!! Goed warm, netjes verpakt en supersnelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, maar erg weinig! De bakjes vlees zaten nog niet eens halfvol

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgt op de aagegeven tijd, producten zijn lekker en van een goede kwaliteit, zoals gebruikelijk!

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend en snel

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de kwaliteit niet wat ik van Kota Radja gewend ben, hopelijk was het eenmalig. Loempia was prima, maar de nasi en babi pangang waren niet zoals ik gewend ben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke prima. Bestelling stond gepland voor kwart voor zes, word ik half zes gebeld dat het iets later zou worden, tien voor zes. Dat is toch heel netjes. Ook nog eens bij afleveren excuses dat het later werd. Nou, het eten was super lekker, als altijd, daar willen we best nog iets langer op wachten.

, 04-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer niet de juiste bestelling. Deze keer miste de kroepoek, pas 3 kwartier na het doorgeven werd het nog gebracht. Enige wat er elke keer gezegd word is sorry. Na 8x een fout in de bestelling zou een compensatie ook wel eens netjes zijn.

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was weer heerlijk beetje vroeg bezorgd maar dat geeft niks netjes excuus hiervoor gehad

, 27-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een uur toch maar eens gebeld waar mijn bestelling bleef. Was onderweg. Na nog eens 20 minuten koud eten ontvangen. Erg jammer.

, 27-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Prima ook de nabezoring

, 26-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles keurig volgens afspraak en ook nog eens lekker gegeten!

, 26-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wederom lauw erg jammer

, 25-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heerlijk en mooi op tijd!

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd de bestelling geleverd top

, 08-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima! Heerlijk eten, levering mooi op tijd en zeer warm afgeleverd.

, 06-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had wel wat warmer gekund!!!

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima maar de bezorging slecht geregeld. We hadden besteld om 18.20 uur en we kregen het pas om 1900 uur. 10 minuten/15 minuten uitloop vind ik acceptabel maar 40 minuten niet. Dit was jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag weer heerlijk gegeten, smaakte weer als van ouds. Vriendelijke bezorger. Bestelling helemaal compleet en lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vers lekker en snel

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer iets besteld om thuis te bezorgen. Het menu was van uitstekende kwaliteit en op mijn verzoek werd het heel snel bezorgd. Mijn complimenten!

, 14-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kon geen extra gember en soja bestellen op de site. In opmerking gevraagd en genoeg gekregen. Sushi was lekker!

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen al heel lang bij Kota Radja en altijd is het lekker en snel en warm bezorgd. De laatste 2 keer was het bezorgen helaas een drama. Na 2x bellen werd het uiteindelijk bezorgd, meer dan een uur te laat! Helaas was de laatste keer de loempia ook niet warm meer. We hopen dat deze bezorg problemen snel opgelost worden, want Kota Radja is wel onze favoriete Chinees!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allereerst zou het bestelde om 18.10 bezorgd worden. Het werd 18.45. Daarnaast had ik nasi rames. Twee vleesgerechten. Vond de vleesstukken erg groot. En wat vervelender was, erg taai. Verder was de smaak goed.

, 01-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgd. Ook een leuke bezorgster ^^

, 25-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, op afgesproken tijd bezorgd

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, en kwam goed heet aan. Bedankt en tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

1 woord .. Heerlijk!!

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten niks aan op te merken. Wel jammer dat de opmerkingen dus niet gelezen worden, waardoor je dus 'het verkeerde' gerecht voor je neus krijgt. Als je daar vervolgens over belt, je bijna de wind van voren krijgt dat je dan maar beter op de menukaart had moeten kijken. Ook de bezorging was te laat, geef dan die tijd niet aan als je die tijd nog niet kunt bezorgen.

, 19-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk en snel bezorgd. een aanrader

, 19-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed. Vindt alleen dat de Chinees van nu een beetje Nederlandse porties begint te geven.

, 26-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Redelijk.

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

jammer. mihoen heel droog en niet op smaak. net of van paar dagen geleden was..de loempia welke normaal goddelijk is was verbrand en niet op smaak. hetvwas net of er een andere kok was.. we halen deze bestelling vaker en dit was echt niet zoals we gewend zijn van kota radja..

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwam bijna een half uur later dan aangegeven in de mail. Het eten is wat aan de saaie kant. In de vegetarische bami twee stukjes prei gevonden, verder alleen mie. Ook de foo yon hay was matig gevuld met groente. Verder wel goede smaak.

, 07-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker goedwarm en op tijd zeker een aanrader ga zo door gr eddy

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was wat aan de louwe kant, en bijna geen smaak zat er in.

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Daging Smoor en keurig op tijd bezorgd!

, 16-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smakeloos, mihoen droog en bijna geen groente( wortel,prei,ui en een beetje ei) en veel te zout. De kip kerry! De kliko was er blij mee? evenals de bami! EN heb ik gevraagd om een plastic tasje van €0,05 ??? Dacht het niet!!! Zeer terluurgesteld! Voorlopig niet weer.

, 10-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwartier later dan aangegeven

, 04-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima in orde!

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was allemaal heel erg lekker! Alle gasten waren dik tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goed voor elkaar. Geen klachten

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb weer een goeie Chinees gevonden. De website is op orde, bezorging snel en het eten was lekker. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed

, 27-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten goed, de bezorgtijd snel en de bezorging correct. Aanleiding voldoende om terug te komen

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaak normaal gesproken heerlijk bij kota radja. Vandaag was echter een grote teleurstelling. De rijst van de nasi was erg plakkerig en smaakte ronduit vies. Geen idee wat hier mis is gegaan. Als dit een nieuw recept is bestellen we niet weer. De sate, charchiew en groente waren wel lekker, we hebben er zelf maar rijst bij gemaakt...maar daar bestel je niet voor.

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet alle vlees was gaar!!!

, 02-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!!

, 02-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas de nassi moeten weggooien vreemde reuk en smaak ,misschien door het weer de rest was zoals normaal uitstekend

, 27-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soep was koud, loempia erg slap en randjes taai, in magnetron opgewarmd? Rest van eten ook niet warm!

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goed

, 19-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd heerlijk

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag een bestelling geplaatst, ruim van tevoren en aangegeven dat ik het 18.00 graag wilde. 18.25 nog geen bezorger dus gebeld, 18.40 (zoals afgesproken) weer gebeld. Bezorger bleek onderweg. Om 18.50 kwam het eten. Loempia's waren ondertussen taai en de rest lauw. Bezorger: 'sorry, een beetje laat'. BEETJE, dik 50 minuten! Jammer dit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer perfect!! Snelle bezorging en prima eten!! Beste van leeuwarden

, 30-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgt op aangegeven tijd . Vervolgens heerlijk gegeten top ?.

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De porties waren wel heel klein

, 14-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten half uur te laat en idee dat het opgewarmd eten is..... Smaak voldoende maar niet speciaal

, 11-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen regelmatig via eigen website eten, 10 % korting. Binnen 20 minuten bezorgd. Altijd heerlijk en bovendien vers eten. Ook de extra wens die je in de toelichting aangeeft wordt uitstekend uitgevoerd. Zeker aan te raden.

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed! Eten smaakte weer heerlijk, bestelling was compleet, op tijd en lekker warm. Zeker aan te bevelen.

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste van leeuwarden

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd zeer goede kwaliteit voor herhaling vatbaar.

, 21-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten altijd lekker, bezorging super snel. Alleen de indicatie bezorgtijd klopt niet; de bezorger was ruim 20 minuten eerder dan aangegeven.

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was wat laat helaas. De smaak was wat een slap aftreksel, niet dramatisch, maar ook niet heel erg lekker. De veg. Nasi was goed en smaakvol. De kleine loempia's smaakvol maar helaas niet vega. Soep en kip knof slapjes. Vega tofu ook wat slap

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed zoals altijd

, 10-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer uitstekend zoals altijd,en de bezorging weer snel. Top!!

, 08-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed en het was warm. We hebben lekker gegeten.

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds een tijdje bestellen we hier. Chinees babi pangang altijd goed maar hoe kan het toch dat bami bijna altijd is aangebrand...........

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de bestelling 20Minuten te vroeg kwam en er geen eet stokjes die wel om gevraagd was maar er niet bij zatten

, 22-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

PRIMA

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prim; geode kwaliteit. We misten alleen de sambal die vaak wel toegevoegd wordt. Bezorging ook prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en snellle bezorging

, 03-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima hoor. We hadden van die leuke doosjes met nodels. Er waren geen eet stokjes bij. Verder prima service. Mvgr, Oscar

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over het algemeen is het kwaliteit hoog. Soms hebben ze een misser (muffe gebakken banaan of babi pangang etc). Deze keer was alles erg goed. Ze waren de sambal wel vergeten waar ik expliciet om gevraagd heb (staat ook niet op de bestellijst vreemd genoeg). Bezorging was relatief vlot.

, 24-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was ivm drukte 30 minuten later dan gewenst. Geen probleem, bezorger belde netjes om dit te melden, eten was nog goed warm. Echter ontbrak voor de zoveelste keer de sambal die we specifiek altijd bij de opmerkingen vragen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten :) mag wel iets meer zijn.

, 20-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer geweldig!! Snelle bezorging,goed eten. Prijzen zijn naar beneden gegaan zag ik. Top kota ranja!!

, 18-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend zoals altijd

, 14-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verhouding hoeveelheid van de gerechten niet in balans. Teveel tjap tjoi. Miefang ietwat aan de koude kant. Smaak gerechten is goed en is derhalve reden om Kota Radja bij familie en kennissen aan te bevelen.

, 10-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu een paar keer eten besteld bij kota radja. Het eten is altijd heerlijk de bezorging prima. Ik heb 1 min punt ik vraag in de opmerking altijd zonder ei, ik ben veganist en eet dit niet. Hier is in de keren dat ik daar besteld heb nog nooit rekening mee gehouden. Dit vind ik erg jammer en is een reden om er niet weer te bestellen.

, 09-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De crispy sweet en sour chicken was alles behalve crispy en daarbij niet lekker. Prijs/kwaliteit verhouding naar mijn mening aardig scheef. Ga er niet snel weer bestellen wetende dat ik voor hetzelfde geld meer en beter krijg bij wokme.

, 07-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd 2 keer bezorgd! Uiteraard hebben wij aangegeven dat wij al gekregen hadden. Ajam pangang was niet echt warm en er zaten veel harde stukjes in. Babi pangang was zoals gewoonlijk goed.

, 07-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste van Leeuwarden. Was weer heerlijk!!! En super snel gebracht!!

, 03-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend en snel

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Redelijk goed eten, wat flauw van smaak. Bezorging was netjes. Maar de timing klopt niet. Kreeg netjes een mailtje dat de bestelling er 19.20u zou zijn, maar het was 19.00u al. Toen ik het op had kreeg ik een mailtje dat de bestelling onderweg is. Als jullie die service bieden moet het wel kloppen ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

, 29-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte prima, bestelling was mooi op tijd en compleet. Ipv grote plakken kroepoek kregen we deze keer kleine ovale plakjes, erg lekker!

, 28-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De logistiek was prima geregeld, maar jammer genoeg was het eten bijzonder matig; aangebrande loempia, nassi plakkerig, foe yong hai niet lekker en babi pangang taai. Uiteindelijk gaat het om de smaak en die was in dit geval niet best.

, 20-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling ging eenvoudig. We hebben het zelf afgehaald. Het eten stond klaar toen we het kwamen halen. Prima dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezoeging was prima op tijd en vriendelijke dame. De beloofde gatis kroepoek bij de eerste bestelling zat er niet bij. Het eten was helaas een beetje lauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en accurate bezorging, lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maar ze zijn nogal vergeetachtig net het toe eigen van de kroepoek bij bestellingen van boven de €20.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging compleet, verwachte tijd van bezorging wordt gemeld en nagekomen! Eten was weer lekker en goed warm. Maar geen gratis kroepoek meer?

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer genoten van een heerlijke uitgebreide maaltijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling 16.30 verzonden om 17.45 geleverd te krijgen. Helaas kwam de bezorger pas om 18.15 uur. Reactie Kota radja: wellicht druk op de weg. Reactie bezorger: mijn baas kwam te laat met bestelling? Kwaliteit van het eten was super!

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en mooi op tijd geleverd.

, 29-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten lekker makkelijk te bestellen

, 29-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ouderwets weer goed en lekker en genoeg

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op de aangegeven tijd bezorgd en het eten was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sweet&sour sauce tastes like ketchup and kung pao chicken has almost no taste. Big disappointment.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote en smakelijke porties, uitstekende kwalteit en ssnel beezorgd door een heel vriendelijke jonge man.

, 13-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten. Zeker aan te raden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas niet helemaal goed, in de mail stond dat het om 18:10 zou bezorgd worden dit was uiteindelijk 18:45. Ik had de char sieuw met sweet ketjap sauzen, zat helemaal geen saus bij. Verder was het allemaal lekker, maar toch wel een minpuntje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

saus bij de kip was bouillon achtig en glazig. beetje flauw qua smaak. bami was echt kaal, geen groente of ham er doorheen. wel eens lekkerder gegeten bij jullie.

, 11-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima spul

, 06-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel gebracht en wat een knapperige kroepoek! Heerlijk !

, 01-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd en lekker gemakkelijk. Volgende keer bezoeken wij uw restaurant weer eens!

, 01-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer op rij bestelling niet compleet. ik vraag in het toelichtingsveld om sambal, dit wordt de laatste maanden regelmatig vergeten. Kroepoek wordt ook vaak vergeten, maar zat er deze keer wel bij. Bezorger is zoals altijd netjes en vriendelijk en is later teruggekomen om sambal alsnog te leveren. Erg jammer dat er tegenwoordig zo slordig met de bestelling wordt omgegaan. Kwaliteit van het eten is altijd prima.

, 29-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten ! Bezorging stipt op tijd. Ik bestel snel weer eens wat bij jullie

, 25-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!! Snelle bezorging vers eten!! Beste Chinees van Leruwarden!!

, 22-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed warm en smaakte heerlijk. Bezorging was iets te laat maar was geen ramp. Helaas zit er vaak teweinig sambal bij en zelfs als ik het bij de opmerkingen zet is het vaak te weinig.

, 21-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd topkwaliteit , royale porties

, 19-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer eens 20 minuten later dan de aangegeven.

, 16-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelf afgehaald, eten was prima, maar de gratis kroepoek zat er helaas niet bij...

, 11-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten en bezorging goed

, 01-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kreeg keurig op tijd een mailtje dat het verwachte tijdstip van bezorging 16:45 uur zou zijn. Echter 30 minuten later was de bezorger pas aanwezig. Kan me dat op een drukke vrijdag om 18:00 uur voorstellen. Maar niet op de maandagmiddag wanneer ik om 16:00 uur een bestelling plaats.

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten en de bezorging was op het tijdstip dat was aangeven in de mail.

, 11-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vulling van de loempia was matig. Veel tauge, weinig variatie

, 30-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snel bezorgd. Eten was vers en gloeiend heet en erg lekker. 1e keer dat ik chinees laat bezorgen van kota radja maar dit ga zeker vaker doen.

, 22-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de kroepoek er niet bij geleverd, dit werdt zsm nageleverd. Helaas waren we toen al klaar met eten. Wat verder ontzettend lekker was!

, 16-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima.

, 14-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima, temperatuur was goed en hoeveelheid ook top. en last but not least , het was ook nog erg lekker.

, 03-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afhaal was lekker, goeie smaken en bleef lang warm.

, 26-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en goed. De bezorging was goed op tijd.

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling snel geleverd, maar de kwaliteit van het eten kan/moet beter.

, 01-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling duurde veel langer dan afgesproken ,later belde bezorger dat het nog 10 minuten kon duren.Totdat ik de bestelling uitpakte had op de kop gelegen of zoiets zag er onsmakelijk uit en de kroepoek was wel in duizend stukjes jammer babi pangang smaakte naar gekookt vlees.jammer was altijd klasse chinees

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel, jammer dat er al voor de tweede keer geen gratis kroepoek bij zat ????

, 17-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vlot bezorgd

, 10-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld. Bezorging was supersnel. Eten was heerlijk. Dank je wel!

, 07-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Zeer ruime hoeveelheid. Bezorging was ook prima. zullen hier nog vaak bestellen.

, 06-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer, het eten is eigenlijk altijd prima, maar op bevrijdingsdag was het echt niet goed. Het was niet smakelijk en de bapipangang was erg taai. Bovendien was de helft van het eten lauw en de andere helft was warm - vreemd.

, 05-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd. Geen beloofde kroepoek en ook casave niet aangetroffen

, 28-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gratis kroepoek die er niet bij was jammer hoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was later gekomen maar daar kon de bezorger verder niets aan doen. Het bestelde was van goede kwaliteit en voor herhaling vatbaar.

, 04-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip loempia,s waren zonder de kip. Zat heel veel taugé in, maar helaas geen kip kunnen ontdekken. Dit was Eef jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat als je bij bijzonderheden iets schrijft wat je niet in een gerecht wilt hebben dat ze daar niks mee doen. Maakte dat het gerecht voor mij niet meer te eten was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten en bezorging zijn goed,ik had alleen een probleem met de betaling via ideal wat ik voorheen niet had werd gevraagd om bank en kaart nummer.Voorheen was het banknaam aanklikken en kwam ik bij min bank uit,kan ook onkunde van mijn kant zijn maar vond het voorheen makkelijker moest nu contant betalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging binnen 3 kwartier, en super lekker gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 25-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles perfect

, 18-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en op tijd bezorgd. Alleen jammer dat de kroepoek er niet bij zat. Actie bij bestelling online als het bedrag meer dan €20,00 is.

, 13-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel bezorgd en het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was keurig op tijd. En altijd super lekker. Alleen heb ik hier nu een aantal keren besteld en telkens als in de opmerkingen vraag om sambal word daar niks mee gedaan. Dat vind ik erg jammer.

, 10-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed en zeer snel. maaltijd was goed warm

, 06-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Taaie dajing smoor, steeds mindere porties in bakjes... Dan liever minder snel bezorgd, maar wel goed te eten en verzorgd!

, 25-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoe lekker een "simpele" Babi Pangang met Bami kan zijn, kun je hier zeker proeven. Ik moest gewoon een tweede keer opscheppen.

, 21-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

stipt op tijd en warm met en grote order!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gehaald! Prima spul,maar dat wisten we wel! Miniloempia's zijn super hier!

, 15-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten heerlijk wel wat te veel voor een kleine eter. Kan er wel 3x van eten. Bezorging goed op tijd WEL 5 sterren waard.was vergissing van mij.

, 12-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik voor elkaar

, 08-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mals. Smaakvol. Vers. Kortom heerlijk!

, 27-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten viel deze keer ontzettend tegen. Kregen verkeerde bestelling, dus moesten extra lang wachten op de helft van de bestelling, terwijl de rest koud werd. Ook was de saté saus geel en waterig. We hebben bijna alles weggegooid. Meestal is het eten beter, maar dit was echt een enorme tegenvaller. Voorlopig bestellen we hier niet weer.

, 24-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was oke. niets bezonders. Was alleen niet meer warm toen het aankwam nadat ik meer dan een uur moest wachten op mijn eten.

, 17-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig bij Kota Radja en zijn altijd erg tevreden met de kwaliteit van het eten en ook de bezorging. Echter deze keer was de foe yung hai die bij het aanbiedingsmenu zat niet lekker. Sterker nog : ik heb het uitgespuugd zo sterk was de smaak. Ik hoop dat het volgende keer weer beter is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden over zowel het eten, als over de bezorging. Een opbouwend verbeterpunt is als er een indicatie gegeven kan worden bij bestellen hoe lang de wachttijd ongeveer is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en exact op tijd bezorgd.

, 30-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was bij deze laatste bestelling ook een portie pisang goreng besteld. Helaas was dit er niet bij geleverd. Volgens mij was er ook een grote Chinese bami besteld maar daar ben ik niet helemaal zeker van

, 27-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten, iets te vroeg bezorgd

, 26-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tijd was zeer goed en het eten was heerlijk dus voor herhaling vatbaar .

, 21-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heerlijk. Het smaakte allemaal lekker vers, goed gekruid en het was goed warm. De babi pangang was lekker mals en de foe yong hai was perfect van consistentie (het ei niet rubberig of te rauw), de tjap tjoy was perfect beetgaar en de saté was bereid met heerlijk malse kip. We misten alleen de Cassave die bij het actie menu zou moeten zitten. Het bleek erg druk te zijn geweest die avond (we hebben na anderhalf uur maar even gebeld) dus we hebben 1 uur en 40 minuten op dit heerlijke eten moeten wachten. Misschien is het een idee om klanten daarvan op de hoogte te brengen tijdens de bestelling of (als het echt extreem uit loopt zoals deze keer) even te bellen. Dan weet de klant ook waar hij aan toe is en als dit initiatief bij het restaurant vandaan komt spreekt dat weer van goede service. En als troost voor het lange wachten (sommige mensen worden er niet leuker op als hun bloedsuikerspiegel te laag wordt, zoals in de Snickers reclame) er misschien nog iets extra's bij

, 09-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij Ziijn heel tevreden over alles!!!

, 08-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgende keer de sambal er standaard weer bij leveren? En ipv gratis kroepoek(lekker vers btw!) bij Online bestelling, die ook al bij de rijsttafel geleverd zit, had het mooi geweest om alternatieve keuze mogen te hebben. Verder heerlijk zoals altijd! Mvg Rico.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goedenavond, ik was al van plan jullie te bellen want mijn bezorging klopte niet. ik had bami besteld, kroepoek en gebakken banaan. ik heb geen kroepoek gekregen, wel de bami en in plaats van de gebakken banaan iets wat ik niet herkende en ook niet lekker vond. jammer. vriendelijke groet Carla van der Veen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling goed uit gevoerd en bezorging was op tijd

, 01-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet warm, veel saus weinig "eten". Erg jammer. Druk zou het op maandag niet geweest zijn. Daarnaast duurde het bezorgen ook erg lang....

, 29-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, alles kwam goed en vers en warm aan, ga zo door!

, 22-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel gebracht en heerlijk.

, 21-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Kota Radja Leeuwarden, altijd goed!

, 18-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een keuze gemaakt uit de menu's, maar op de pagina kun je niet ziet welke gerechten tot het menu behoren. Dat maakt de keuze moeilijker.

, 04-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima !

, 28-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles.was lekker op de.funghai na die proefde niet zo vers was niet lekker

, 28-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer goed warm, vorige keer smaak iets minder van de sate

, 23-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, jammer dat de "gratis kroepoek" er niet bij werd geleverd.

, 23-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima in orde, hoor bezorging op tijd.

, 22-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben gisteravond een bestelling bij jullie geplaatst en die is bij ons drie kwartier later bij ons afgeleverd als dat wat was overeen gekomen 18.15 bezorgtijd werd 19.00 uur ben diabetes patiënt en had me gespoten want reken er op dat het eten op tijd is wij hebben vaker besteld geen problemen gehad het eten was nu aan de lauwe kant.

, 18-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Actiemenu viel zwaar tegen. Weinig smaak, karig en de gratis kroepoek zat er niet bij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is snel bezorgt, lekker warm en heerlijk.

, 03-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

KEURIG OPTIJD BEZORGD SLLEEN HAD IK BAHMI BESTELD EN KREEG WITTE RIJST, MAAR NIET ERG

, 27-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nasi smaakte naar afwassop,kale nasi,geen ei of ham erop. spare ribs zat praktisch geen vlees aan,wel vellen de groente was rauw. ajam pangang ook veel vellen. zijn we niet gewend van Kota Radja Bami was goed.

, 18-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk zoals altijd!!! We hebben genoten vh heerlijke eten

, 18-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

, 13-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen mail gekregen voor bevestiging mijn bestelling. Na half uur gebeld of mijn bestelling wel was binnen gekomen, was inderdaad het geval. Eten werd 80 minuten na bestelling geleverd terwijl mijn vraag was zo snel mogelijk. Tip: zorg dat de besteller een mail krijgt dat de bestelling is binnen gekomen en geef daarin aan een richttijd hoe laat de bezorging zal wordenafgeleverd. Kan veel onduidelijkheid irritatie bij de besteller weg nemen.

, 12-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating